сряда, 10 февруари 2016 г.

Белградският бирен фест е върховната сръбска марка!


Белградският бирен фест спечели признанието от "Top Serbian Brands", съобщиха организаторите на манифестацията.

"Белгрейд бир фест" за втора поредна година намира място сред най-добрите в Сърбия, което за нас, като организатори, потвърждава, че работим правилно", заяви Деян Грастич от Белградска културна мрежа и изтъкна, че този фестивал допринася за сръбската икономика с 10 милиона евро годишно.

Грастич се надява, че тази година ще има рекорден брой посетители и така ще има още по-голям принос за икономиката и представянето на Сърбия.

"Много съм щастлив, че нашите усилия са забелязани от Министерството на търговията, туризма и телекомуникациите и Град Белград, чиято поддръжка дава значителен принос за успешността на "Белгрейд бир фест", допълни Грастич.

Наградата на Top Serbian Brands се дава на основата на независими и обективни анкети, които са направени от списанието Top Serbian Brands и портала bestofserbia.rs, в които са участвали 2750 пълнолетни граждани на Сърбия.

Главните критерии за избор са известността на марката, върховното качество, задоволеността на клиента, отличителна работа и резултати.

Миналогодишният Белградски бирен фест (Belgrade Beer Fest) за шест дни е посетен от над половин милион души, а 14-ият пореден ще бъде проведен от 17 до 21 август на Ушче.