събота, 10 юни 2017 г.

Ноле зарадва трима работници в Белград


Най-добрият сръбски тенисист Новак Джокович зарадва трима младежи от Чачак, които разтоварвали камион в Яйници (квартал в Белград - б.р.).

- Ето го Ноле! - извикал един от работниците в чачанска фирма, докато разтоварвал камион пълен със стока в Яйници.

И наистина, по улицата идвал един от най-добрите тенисисти за всички времена, а момчетата от Чачак никак не искали да пропуснат този миг. Новак с усмивка се съгласил да се снима с тях и така им направил деня незабравим. Може да се каже, че вече е преминал загубата в Париж.

- Разтоварвахме някаква стока, която беше поръчал човек в Яйници. Обичаен ден на работа, но да не бъде така се погрижи Ноле, който недалеч от нас слезе от кола. Това не убегна на един колега, забеляза го и извика: "Ето го Ноле!". Разбира се, отидохме при него и го помолихме да се снимаме с него. Той без проблем прие, истински господин, обикновен човек. Същият е като по телевизията, ведър, усмихнат - каза Сенич.

Ненад питал сръбския тенисист как се усеща, имайки предвид загубата от Тийм.

- Ще бъде по-добре. Продължаваме напред, ми отговори. Видях, че беше доста уморен и не исках да го натоварвам с разни въпроси. На мен и моите колеги ни беше драго, че имахме възможност да се снимаме с такъв великан какъвто е Ноле - заключи Сенич.

Новак Джокович и неговото семейство ще прекарат няколко дни в Белград, след което той започва подготовка за сезона на трева и Уимбълдън.

При звръщането си в Сърбия Ноле пусна снимки направени от самолета над Белград в Инстаграм и Туитър, като добави текст - "Моят Белград от небето. Стопля ми сърцето и душата всеки път".