петък, 11 март 2016 г.

Хърватин откри рапа на зрели години, жена му се жалва на психолог

http://cdn.tf.rs/2016/03/10/Gangster-620x350.jpg
Съпругът на една хърватка в шестото десетилетие на своя живот започнал да слуша популярната "рап" музика и да се изживява като "my nigga", което много я уплашило и потърсила помощта на психолог.

В интернет стана хит една снимка на преписка от пресата между нещастна жена от Хърватия, която смята, че нейният мъж е станал гангстер, и отговорът на психолога.

Става въпрос за това, че съпругът на тази уплашена жена започнал да слуша популярната "рап" музика, да й говори всеки ден с "my nigga" и да се облича като гангстер.

- Скъпа, Милана, вече 20 години съм в брак от който бях доволна до преди два месеца. Моят мъж, който вече е в зрелите години (54) в последно време непрекъснато слуша рап. Започна да се облича като гангстер и всекидневно се обръща към мен с "my nigga" въпреки че мисля, че не знае какво означава това наистина. Не знам какво да направя по този въпрос, дали е криза на средната възраст или негова неизпълнена детска мечта? - пита хърватката.

Вярваме, че тя не е очаквала такъв отговор от психолога, който на пръв поглед ни най-малко не й е помогнал.

- Ако новият стил на обличане и новия прякор, който вашият съпруг ви е дал са най-лошите симптоми на неговата криза на средната възраст, нямате причина за притеснение! Не трябва нищо да предприемате, наслаждавайте се на неговия нов "изглед", а може да заобичате и музикалния му вкус. Би било мъдро да не го критикувате прекалено и да не му се съпротивявате. Все пак става въпрос за безобидна забава - гласи отговорът.