вторник, 13 ноември 2018 г.

Ибрахимович: Новак е там където му принадлежи, на върха на света


Златан Ибрахимович, икона на шведския футбол, разкри, че му е драго за завръщането на Новак Джокович на самия връх в света на тениса.

Ибрахимович, който прекара изминалия сезон в МЛС, говори за своето приятелство с Джокович.

Златан изтъкна, че му е драго, че Новак отново е там където заслужава, на първо място в АТП ранглистата.

"Добри приятели сме и поддържаме контакт. Следим се един друг чрез успехите, които осъществяваме. Много съм щастлив заради него, защото отново побеждава след травмата. Той сега е там където му принадлежи - на върха на света. Отново побеждава и печели трофеи, както би трябвало и да бъде", каза Ибрахимович.

Джокович при посещението на Ибрахимович се е запознал и с децата на футболиста, които са били въодушевени да го видят, а Ибра изтъкна, че сърбинът е много положителен и е същия и в личния живот какъвто е и в явния.

"Повече обичам да имам контакт с топката с краката, не обичам много да ползвам ръцете. Той (Новак) се запозна с моите деца и бяха много развълнувани заради това. Те не се занимават с тенис, а с футбол и бойни изкуства. Бяха много щастливи да се запознаят с него, той е много добро момче. Същият е и по телевизията и на живо. Съществуват спортисти, които не са същите по ТВ и в истинския живот, но Новак е. Има добро чувство за хумор и положително отношение, лесно е да се дружиш с него", изяви Ибракадабра.

Шведът с босненски произход сподели и своето мнение кой ще спечели финалния Мастърс в Лондон.

"Надявам се, че ще бъде Джокович. Имаше добър сезон. Това е последният турнир преди следващия сезон и се надявам, че ще го спечели", допълни Ибрахимович в разговор с шведския журналист с босненски произход Сладжан Османагич.