събота, 3 септември 2016 г.

Влязъл в букмейкърски пункт за тоалетна, но не му дали докато не пусне фиш - забогатял

http://cdn.tf.rs/2016/01/14/Tan2016-1-14_0390529_0-620x350.jpg
Невероятен късмет навестил наскоро един белградчанин.

Досега сме се наслушали на всякакви истории за луди случки от букмейкърските пунктове, печеливши билети, губещи, които не са "минали" заради един мач или един гол.

Сега имаме ново доказателство за това колко спортното залагане е чист късмет.

Историята, която тези дни кръжи из Белград гласи следното: един белградчанин спешно трябвало да посети тоалетна. Не е можел да избира, защото бил на улицата и потърсил спасение в букмейкърски пункт. Там му се случило нещо, което ще помни цял живот.

- Трудно да съществува някой който не познава желанието да се облекчиш, когато ти се доходи до тоалетна насред улицата. А от вкъщи си далече. Неотдавна това се случило на един белградчанин. Къде да ходи, какво да прави, посред бял ден? Да търпи, не става. Докато гледал къде да влезе, видял букмейкърски пункт. Отлично, най-сетне някаква полза, че ги има на всеки ъгъл. Междувременно вътре му обяснили, че тоалетната е само за клиенти. Какво да прави, пуснал един фиш за 50 динара. Дори не погледнал какво попълва, каквото и да е, само преписал от тиража. Най-сетне, свършил си работата и щастлив продължил пътя си. След седмица намира фиша в джоба си. Да го провери, за всеки случай. Излиза, че на вложените 50 динара спечелил 200 000. Сега може да си купи и преносима тоалетна.