неделя, 26 ноември 2017 г.

Милош Тимотийевич: Не са герои ония с парите и силиконовите усти

 http://www.alo.rs/resources/images/0000/105/689/Milo%C5%A1%20Timotijevi%C4%87,%204li%C4%8Dna%20arhiva_1000x0.png
В момента най-известният "държавен обвинител" в Сърбия говори за героите на съвремието и фактът, че винаги играе "лоши момчета".

Актьорът Милош Тимотийевич се прослави с ролите на "опасни момчета".

В момента най-гледаният сериал в Сърбия е "Сенки над Балкана", в който той играе държавният обвинител Войин Джукич, и разкрива, че неговите герои са противоположни на неговата личност и не трябва да бъдат пример. А на...

"Истинските хора са герои. Не трябва това да са актьори, има толкова спортисти и доста младежи се оглеждат в тях. Не виждам защо някой не би се огледал в някой професор от университет или в някой голям писател. Има толкова занимания и почтени хора. Защо пожарникар не би бил герой за някого? Неговият живот е такъв, че той всекидневно е герой. Истинските хора са герои, които не виждате, а вършат своята работа", заяви Милош пред вестник "Ало" и допълва:

"Не са герои ония, които имат много пари и силиконови усти".

Актьорът допълни, че в кариерата си е имал много роли на криминални типове:

"Не обичам насилието и оръжията. Имам толкова агресивни роли във филмите, повече от пет хиляди изстреляни куршума в сериали и филми, но това е моята същинска противоположност. Затова се нарича и актьорска игра".