сряда, 15 ноември 2017 г.

Новак Джокович - нищо повече от всеки друг


Новак Джокович вчера се прибра със семейството си в Белград, а неговата тримесечна дъщеря Тара за пръв път е в родния град на баща си. Първото нещо което направи щом пристигна най-добре описва защо хората го ценят.

След пристигането си в столицата, Ноле е "хванат" как в един ресторант поръчва храна. Тенисистът чака търпеливо своя ред, точно както всички останали гости, и не привлича вниманието върху себе си.

Тази вечер той ще бъде в Арената, където ще подкрепя баскетболистите на любимата си Цървена звезда срещу ЦСКА (Москва) в Евролигата. Избраниците на Душан Алимпийевич ще имат голяма подкрепа от трибуните, където вятър в платната ще им дава присъствието на Новак, който се възстановява от травма в лакътя. Използвал е възможността да дойде от САЩ в Белград и да подкрепи "червено-белите". Няма съмнение, че неговото присъствие ще бъде допълнителен мотив за играчите на сръбския и регионален шампион в опита да надделеят над "армейците".

Престоят в Белград Новак ще използва и в събота да посети HR симулацията "Оригинални разговори", която се организира от неговата фондация, а целта е на младите хора да се открие как изглежда процеса на кандидатстване, селекция и назначаване. На това събитие разговори с младите ще проведат 20 мениджъри, а всеки участник ще получи възможност да разговаря с представител на реномирана компания за чиято дейност е заинтересуван.