сряда, 12 септември 2018 г.

Продава "алу-Юго" за борба против извънземните


Необичайните обяви винаги разсмиват или изненадват, но обявата на гражданин на Босна и Херцеговина одушеви и чужденци. Собственик предлага в популярния сайт OLX Юго 45, което е омотано в алуминиево фолио и има "сателит" на НАСА на покрива. Твърди, че този необичаен дизайн е направен с цел, защото автомобилът е невидим за извънземните радари, пише порталът Кликс.

В описанието се казва, че возилото е направено като ограничена серия специализирани военни возила за борба против непознати обекти от космоса. Разполага с 1066 конски сили, а максималната скорост не е позната.


Както съобщава боснохерцеговският портал, от оборудването за земна употреба притежава: дясно огледало за обратно виждане, резервна гума (с лята джанта), въже за теглене, осветление (над 1000 цвята, възможно автоматичен или ръчен режим), ауспух, пакет оборудване за полиция, карта на света, мобилно светещо радио, чип тунинг...

"Освен това, возилото изобщо не се забелязва на пътя и така може да се ползва за други цели, най-често изневери", стои в описанието на обявата.

С возилото идва "оборудване за космоса": сателитен комуникатор с всички възможни честоти настроени така че да не пречат на светлинното движение, може да открива множество обекти едновременно на различни отдалечености ( в светлинни години), покрит е с фолио непробиваемо от извънземни лазери, невидим за какъвто и да е вид НЛО радарни системи. С возилото вървят и космически дрехи.


Началната цена е 999 конвертируеми марки (510 евро), а возилото се намира в Баня Лука. Онова което разсмива много потребители на OLX е, че возилото може да се получи в замяна за "обикновен цивилен вариант, крави, кози, свине майки и акули, но дракули не минават".

Обявата предизвика голямо внимание, а привлече и това на чужди медии, между които е и популярният Дейли мейл.