петък, 14 септември 2018 г.

Ненад Йездич огорчено за риалититата: Не знам кой може да гледа тази простотия


- Признавам, че веднъж на три месеца успявам да се задържа две минути на такъв тип програма чисто, за да подхраня въображението и вдъхновението - казва познатият актьор.

- Не знам кой още може да попие това риалити? Не знам кой може повече да се нагълта с тия говна? Ние които, за съжаление, имаме благодат да накараме себе си на някакво размисляне, но какво да правят хората, които не могат това, а националната честота им предлага съдържание, което е пълно с интрига, лъжи, глупаци, пълно с някакви самозванци? Някои хора, които сами са се провъзгласили и по някаква причина са експонирали себе си. Те са поставени на някакви експозиции, светлините са върху тях, на себе си имат закачени микрофони и говорят глупости. Бръщолевят тъпотии! Аз не знам кой може повече да гледа това? Актьорът трябва да бъде вдъхновен и от глупостта и възвишеното и величественото и чуждото зло. И аз понякога трябва да видя това бръщолевене, за да взема някое зърно вдъхновение, за не дай боже, ако ми потрябва да мога да имам и разполагам с това как изглежда изконната човешка глупост и как изглежда когато някой направи от себе си самозванец - каза Ненад Йездич.

Той, допълва, никога не би се съгласил да бъде от тази страна на камерата, чак и животът му да зависи от това.

- Сега да знам, че напускам този свят и напускам цялата негова красота и да ми кажат, че ще живея повече и животът ми ще е още по-хубав, ако стана част от такава програма, не бих направил компромис. Тази сила се търси сега от нас, някой да каже "моят живот е хубав и без това" - искрен е Ненад Йездич.

Актьорът смята че хората участват в риалитита за пари, но не са наясно, че така сами са се излъгали.

- Възвишените хора за никакви блага не биха направили някои негативни компромиси. Те довеждат тук бедни хора, сиромашни, онези нисши духом. Тук има всичко и това в този смисъл е провокативно. Някой трябва да заключи, че това се прави изключително заради парите за хората, които излъчват това и парите за хората, които довеждат себе си до това състояние, в тези риалити програми. Въобще не виня участниците, защото когато някой е самозванец той не е наясно, че сам си причинява шега - заяви Ненад Йездич.

Бори се!

- Вътрешната борба е нещо което е природно, което съществува всекидневно и вътрешната борба е перманентно състояние. Където и да погледна, до каквото и да се докосна, към който и да се обърна, от мене се иска някакво зърно вътрешна борба. Само трябва да се пробудя и да кажа "обичам вътрешната борба и упорствам в това". А с това тогава почтено мисли, почтено говори, почтено живей, почтено се задължавай и почтено се отплащай - твърди Ненад Йездич.