петък, 20 октомври 2017 г.

Цеца първа на Балканите превъртя брояча на Ютуб над милиард


С такова постижение не могат да се похвалят и големи европейски имена от света на музиката. Фолк дивата Цеца Ражнатович може да се похвали с още един успех в кариерата си, който е за удивление.

Тя е първият самостоятелен изпълнител от пространството на Югоизточна Европа чийто брой гледания на всички видео материали публикувани в официалния й ютуб канал преминава бройката от един милиард!

Този факт само идва като потвърждение на това, че Цеца има огромна армия слушатели, които обичат нейната музика. Освен на концертите на които доказват това с присъствие, верни са и в своите домове, на път или в разходка, защото благодарение на това, че са слушали нейните песни и гледали клипове и 1 милиард е бил лесно достижима цел.

Няма съмнение, че голям брой от почитателите на нейната музика ще бъдат част от спектакъла, който Цеца ще организира следващата година на Ушче. Преди това ще пусне дует със Саша Матич, а след това и нов диск.

Нейният албум "Аутограм" преживя голям успех. Така Цеца нарече и своето турне с което обиколи много градове в Сърбия, региона, а и цяла Европа.