неделя, 21 януари 2018 г.

Шоу на тренировката на Ноле - Бекер гост, малчуган за противник и 26 титли от Големия шлем на едно място

Фантастична атмосфера владее в лагера на Новак Джокович, усмивката отново е на лицето на най-добрия сръбски тенисист на когото компания на тренировката в Мелбърн прави специален гост - Борис Бекер.

Немският ас и Ноле останаха в отлични отношения, въпреки че прекратиха сътрудничеството си. За това свидетелства и посещението на Бекер ден преди дуела на Джокович в четвъртия кръг на Откритото първенство на Австралия с Чунг.

А това е било всичко само не и обикновена тренировка, защото на едно място се събраха чак 26 титли от Големия шлем, колкото заедно са спечелили Бекер, Джокович и неговите сегашни треньори Андре Агаси и Радек Щепанек.

В колко добро настроение е сръбският тенисист говори и факта, че на едно хлапе, въпреки че се подготвя за поход към върха, реши да сбъдне мечтата. Отиде до трибуната, която беше пълна и изведе един малчуган да размени някоя точка с него.

Хлапето сигурно не е и сънувало предната вечер, че от другата страна на мрежата ще бъде Джокович.

Накрая, както винаги, тренировката завърши с традиционното състезание кой ще хвърли топката по-близо до основната линия. В понеделник от 10 ч е времето в което Новак ще опита през Чунг да тръгне към 1/4-финалите на Откритото първенство на Австралия.