петък, 5 януари 2018 г.

Девойка преби шавливото си гадже в центъра на Баня Лука


Полицията арестува 19-годишна банялучанка и нейния две години по-голям приятел заради нарушаване на реда и спокойствието в центъра на града, като момчето изтеглило късата клечка, обяви "Еуро Блиц".

Банялучанката разбрала, че момъкът й изневерява, след което започнала с невъздържаното поведение.

"Девойката разбрала, че гаджето й изневерява, след което последвала невиждана истерия и крещене пред повечето локали, които са в центъра на града, съответно в близост до седалището на Полицейското управление в Баня Лука", разказва източник на "Еуро Блиц" близък до полицията.

Истерията и крясъците бързо кулминирали във физически сблъсък, в който девойката нанесла повече удари на своя партньор.

С оглед на това, че всичко се разиграло в непосредствена близост до седалището на Полицейското управление в Баня Лука, на полицията не трябвало много време да се намеси, но и те не очаквали такъв отпор на разочарованата девойка.

"Превъзбудената девойка не е озаптена и от полицията, която опитала първо да я смири с думи и да спре бруталното шамаросване на младежа, на който нанесла множество удари в главата", разказва за "Еуро Блиц" източникът.

Въпреки предупрежденията на полицията, девойката продължила да шамаросва момчето докато полицаите не попречили като я озаптили физически.

Епилогът на пропадналата любовна връзка били белезници на ръцете на девойката и младежа. При арестуването в банялучанеца е намерен газов пистолет с куршуми, които полицията отнела.

От Полицейското управление в Баня Лука вчера потвърдили арестуването на двама банялучани. Мария Марканович, говорител на ПУ Баня Лука, обяснила, че срещу девойката ще бъде повдигнато обвинение заради свада, крясъци, обиди, бой, физическо нападение, както и  попречване на полицията в извършване на служебните задължения.

Срещу младежа ще бъде повдигнато обвинение заради шофиране в алкохолизирано състояние и притежание на газов пистолет.